woensdag 16 september 2009

Blub blub

Zuslief heeft voor haar verjaardag een prachtige nieuwe fiets gekregen, dus die gaan we infietsen. Langs bossen, landerijen en meren. Ik mag op haar oude Batavus, waar sommige onderdelen niet helemaal jofel meer aan zijn, zoals de snelbinders. Niet dat ze vanwege de snelbinders een nieuwe fiets heeft - dat klinkt naar een nieuwe auto kopen omdat je asbakje vol is. Enfin, ze zegt: Doe je rugzakje maar niet achterop die fiets, die raak je kwijt, doe de inhoud maar in mijn fietstas. Een superfietstas. Blijkt ze ook twee waterflesjes in die fietstas gedaan te hebben. Die zijn op de hobbelpaden aldaar opengesprongen.

We maken een prachtige fietstocht: door de bossen naar Neu Sammit, via Alt Sammit naar Reimershagen en dan weerom naar Kirch Kogel. Mooi, gezellig, fijn, en op de stoep van het nieuwe Reiter Stuebchen van Alt Sammit weer helemaal bijgepraat. De staatsiefoto die ik van plan ben te maken van ons schiet er zomaar bij in.

Als we thuis komen blijkt mijn camera verdronken, met alle prachtige foto's van het droomreisje naar Mecklenburg Vorpommern. Dat wordt de komende dagen onderzoek doen bij de diverse verzekeringen, of er nog wat geld te vinden is.

Geen opmerkingen: