zondag 13 september 2009

Feestartikelen

Sinds ik een hobby heb ontwikkeld als Chef Decorette met als favoriete leverancier de firma Feestartikelen.nl (uit Zwolle) geef ik daar af en toe graag uiting aan. Of de mensen het nu willen of niet. Zuslief heeft een groot hoog huis met grote hoge kamers en een grote hoge keuken, dus die hebben we volgehangen met speciale slingers. Vier pakjes had ik besteld, geen idee hoeveel erin zat. Veel dus. Uren werk weer, ik herinner het me nog goed van 31 december afgelopen jaar, doodsangsten op de hoogst denkbare keukentrap.

Ik val een keer bijna van de trap af, want het valt niet mee om met en onzichtbare nylondraadjes, schaar en plakband ver boven je in de weer te zijn. Leesbril op en af. Want als ik met de leesbril (+2,5) bovenop sta te wiebelen om de onzichtbare draadjes vast te knopen en ik kijk per ongeluk naar beneden, dan golft de vloer ver weg en vaag.

Kwik, Kwek en Kwak en hun vader vinden het allemaal een beetje overdreven met die slingers, om eerlijk te zijn een beetje erg overdreven, en ze hopen dat ik niet ook nog eens buiten de boel ga optuigen, want dan gaan ze zich wel heel erg schamen. Gelukkig zegt Zuslief dat ze het wel leuk vindt.

Geen opmerkingen: