maandag 28 september 2009

Pipetteren

Zeven dagen zitten er nu op met het wondermiddel, dat ik elke ochtend onder de tong pipetteer en daar dan 1 minuut probeer vast te houden. Daarnaast is er een ijzeren regime vrijwel zonder vet en koolhydraten. Morgen mag ik weer naar de natuurgenezeres die mij op haar wonderweegschaal zet, waar zij vele cijfertjes uit tovert en haar eerste meten-is-weten-conclusies trekt.

Het eten is bijzonder. 's Morgens mag je vrijwel niets, alleen thee en rond koffietijd een kop bouillon met soepstengel, en evt een appel. 's Middags mag je 100 gr. vetvrij rundvlees (biefstukje, of rookvlees, of rosbief) of vis (witte vis of garnaaltjes) plus veel groente (veel kool, sla, tomaten paprika, ui, venkel, taugé, maar geen sperziebonen, courgette, aubergine, worteltjes). En 's avonds weer vlees/vis en groente, maar voor de afwisseling natuurlijk iets anders dan 's middags.

Vanavond maak ik rucolasoep (met ook bosuitjes en veel basilicum) vooraf, kalfslapje (op de tefalpan zonder vet gebakken) en zuurkool, en sla (dressing zonder olie). Best lekker. Ik ben intens dankbaar voor elke maaltijd. Zelfs voor elke soepstengel. Besteed veel tijd aan de bereiding en het eten.

Dit alles moet na drie weken volhouden (en drie weken af- en opbouwen) een blijvend succes worden. Blijvend door het wondermiddel dat ik onder de tong pipetteer. We zullen zien. Vooralsnog kunnen we tevreden zijn. Dat je geen gezichtscrème en crèmespoeling mag gebruiken is wel moeilijk te begrijpen en moeilijk vol te houden. Want o, wat zijn crèmpjes lekker. Behelp me tot dusver met een Aloë Vera Gelaatsgelei van de natuurwinkel.

Geen opmerkingen: