woensdag 30 juni 2010

Afscheid

Voor het vertrek nog even langs bij de Stadsschouwburg voor het Afscheid van Henk. Ik kan niet wegblijven bij het afscheid van Henk. Iedereen zal er zijn en daar hoor ik bij. Leo! Met Leo ga ik op de foto met een kartonnen Henk. En in de zaal twitter ik me een ongeluk. Wat kan dat toch leuk zijn, twitteren.

Vandaag is mijn grootste genoegen twitteren over de staatssecretaris van Cultuur (Marja van Bijsterveldt) die een veel te lange speech opleest, geschreven door een ambtenaar-met-humor, en dan eindelijk de verlossende woorden spreekt: 'Ik moest maar eens gaan afronden'. Het duurt dan nòg tig minuten tot ze tot het Lintje overgaat. Er wordt meegelezen, meegetwitterd, mensen reageren meteen.

However. Graag had ik de foto van Leo en mij met kartonnen Henk hier geplaatst, maar het Afscheid is nog in volle gang en de foto's zijn nog niet geüpload. Ze zullen te zien zijn op http://www.hetafscheidvanhenk.nl/ (tijdcode 14.57). Dat wordt dan over drie weken, tenzij ik in Scandinavië een internetcafé vind. Maar we gaan kamperen. Ik mag blij zijn als ik een stopcontact vind om mijn apparaten op te laden. 'Ik wil op een "caravanplek" hoor', hoor ik mezelf zeggen, 'een kampeerplek met stopcontact'. En ik meen het.

Geen opmerkingen: