maandag 14 juni 2010

Nederland-Denemarken



















Alle bedrijven doen voetbal, begrijp ik achteraf. Ik denk nog dat het Capelse gekte is. Bij 'ons' wordt in de kantine gekeken. Het is soort van verplicht, want sociaal en saamhorig. We doen mee, maar met frisse tegenzin en met mate. Wie geen oranje slinger draagt, of een oranje fluitje, een oranje pruik of een oranje cowboyhoed wordt beschilderd. Ik draag dus een fluitje.

Je kunt deze foto's de titel 'Nederland-Denemarken' geven, maar evengoed 'Capelle-Amsterdam'. 'Of PVV-GroenLinks', zegt Vinnie.

Ik houd het driekwart van de wedstrijd vol, we kijken uitvergrote upgebeamde digitale televisie die almaar hikt en hapert. En afgezien daarvan, er is weinig aan. En al die mensen in dat oranje, men denkt toch wel steeds: wat doe ik hier. Ik zou ook die advertorial die ik beloofd heb kunnen gaan bedenken en maken. Dan is dat ook maar weer gebeurd. Vinnie zegt ook: 'Ga maar weer werken, je ziet er écht ongelukkig uit.' En dan gebeurt natuurlijk waar iedereen op zat te wachten: hét doelpunt. Maar mooi dat die advertorial dan wel gemaakt is.

Geen opmerkingen: