woensdag 15 oktober 2008

Media Business Bed

Ze zeggen wel eens dat ik niet kan delegeren, dus heb ik daar de afgelopen maanden in geoefend. Wel, het bewijs is daar: als je delegeert, dan heb je ook wat. We zitten nu godbetert in het Mercure Hotel in Neu Isenburg. Neu Isenburg? Ja, Neu Isenburg. The place to be, grapt bij het Frühstück Wardy Poelstra van de Dummy-boeken, 'op de een of andere manier zitten wij altijd hier'.

Nee, het is géén Frankfurt. We zaten gezelllig in de ICE-trein te socialisen met Christiane Hardy (van Van Oorschot) en Yvonne Twisk (van Nieuw Amsterdam), toen wij er plotsklaps al uit moesten. Frankfurt Flughafen. Er is heus niets mis met het hotel. Zo ziet het bed er uit. Foto. Het kost tenslotte ook slechts 179 oiro per persoon per nacht. Excl. ontbijt. De wijn kost 14 oiro per glas. Elke taxi kost 21 oiro. Wardy weet uit ervaring dat het drie kwartier duurt met de taxi naar de Messe, 's morgens.

Uit ónze ervaring weten wij inmiddels dat het 30 minuten wandelen is naar de S-Bahn langs een lange laan met prachtige herfstbomen, en dan zo'n twintig minuten naar de Messe.
Vinnie en ik hebben al de Opening bijgewoond met honderden Turken en extreme veiligheidsmaatregelen, en een diner met de London Book Fair. Het was me wel weer een partijtje netwerken en dat voor de dinsdagavond: ik heb al zaken gedaan met Brussel, Kopenhagen, London en Beijing.

Geen opmerkingen: