vrijdag 17 oktober 2008

Ontmoetingen op het damestoilet

'Wie weet wat je nog meemaakt', mailt RoRo7 me opbeurend als ik meld dat er van mij waarschijnlijk geen berichten meer te verwachten zijn. Ik ga nog maar eens naar de wc, wat telkens een heel gedoe is, omdat er veel te weinig wc's zijn hier op de verdieping. Vooral bij de dames staan lange rijen.

Ik had gisteren een hele verhandeling tegen Vinnie over wat er allemaal te zien valt op het damestoilet. Het is wel een beetje een raar onderwerp, maar het is echt een onderwerp. De hele dag lopen dames zich kek te houden, maar daar in de rij voor de toiletten storten ze in. En dat moet dan voor de spiegel weer opgefluft worden. Tikje eerloze momenten. Erg leuk wel om naar te kijken.

Laat nu Annette P. op onze website ook over haar wc-bezoek geblogd hebben. Wat ze daar allemaal hoorde! Onder meer over haar oude baas. Ik heb haar e-mail adres niet bij me, wilde haar graag complimenteren voor haar geestige bijdragen. Sta ik in de rij, komt daar Annette P. uit een van de toiletten! Er zijn nog tig wachtende voor mij, dus ik heb dus wel even tijd om te kletsen. 'Leuk stukje had je', zeg ik. 'Er komt er nog eentje', belooft ze, 'maar dan stop ik.' En dan: 'Ik doe er erg mijn best op.' 'Ja dat zie ik,' beaam ik, 'het is dan ook erg leuk. Al die niveaus. Mai.' 'Het erge was,' zegt ze na een korte stilte, 'dat ze ook over mij roddelden.' 'En dat schrijf je dan niet op?' 'Nee, wat denk je, ik moet aan mijn reputatie denken.'

Inderdaad RoRo7, ook al wil men het niet, men maakt zo weer wat mee! Een nieuwsbericht wordt dit niet, maar wel een stukje!

Geen opmerkingen: