woensdag 24 augustus 2011

Hebberig

De verhaallijn 'Heb jij maar één computer?' De collegae hebben naast hun pc of laptop allemaal een Asus-Netbookje. Neem ook een Asus, zeggen ze. Neef Kwek heeft mij vorige week echter helemaal op de MacBook-tour gebracht. Neem een Mac! Ik zou enorm in zijn achting stijgen en hij heeft me alles geleerd. 'Moet je niet doen', zegt RoRo7, Elz heeft het mij tenminste ten sterkste afgeraden. En Elz heeft er verstand van. Het zijn tegenstrijdige adviezen die je krijgt. 'Koop een Mac!' whatsapp't Vinnie van vakantie, 'word je gelukkig van!'

Eerst maar eens naar de MyCom en de Dynabite op de Ceintuurbaan. Kijken wat ze hebben. Deze wil ik. Ik foezel een halfuurtje lekker aan notebooks, netbooks, ipads... helemaal hebberig. De Sony is ook mooi, maar wel weer 2 à 3 keer zo duur. En: ons bint zunig.

Van deze rode Asus op de site van MyCom word ik tamelijk wild. Maar die is niet op voorraad. Levering duurt minimaal 10 dagen. Bij andere sites (BCC en Bol.com) ook niet. Als ik thuis op de iPhone even doorzoek kom ik uit bij de Laptopshop, met fysieke winkels in Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Morgen moet ik toch voor een werkafspraak naar Zuid-Holland, kan ik ook wel even in Kralingen langs.

Als ik mijn rode Asus in huis heb kan ik even uit de voeten en heb ik eindelijk een eigen machine voor in Frankfurt.  Hoeven we niet steeds meer in dat Perscentrum te wachten tot er een pc vrij is.

Geen opmerkingen: