maandag 11 oktober 2010

Alsof de duvel ermee speelt

Wat dan wel weer stom is: woensdag is de dag dat het UWV formulieren laat invullen zodat je je salaris krijgt. Als je daar niet komt, dan kan dat uitbetalen wel eens heel lang gaan duren, waarschuwt de advocaat van het curatorkantoor. Woensdag is ook de dag dat de nieuwe eigenaren zich gaan voorstellen en we aan speeddaten kunnen doen. Korte kennismaking. Kunnen we Amsterdam inbrengen. 

Woensdag en donderdag zou ik net naar het Benedictijner klooster naar een tweedaags kennismakingsseminar Spiritueel Leiderschap. Ik heb me ditmaal goed ingelezen in de Benedictijner levensregels en ben er helemaal klaar voor. Een dag naar binnen en dan een dag naar buiten. Ik mail de cursusleiders: 'Het is alsof de duvel ermee speelt. De vorige keer dat ik zou ging de Amsterdamse drukkerij failliet en moesten wij acuut naar Capelle. En nu zijn we zelf failliet.'

De cursusleidster is heel begripvol. Wat naar voor je. Je wilt heel graag, maar het is alsof het nog niet zo mag zijn. Maar we praten wat en ze hoort het al: ik ben een gevorderde, ik mag zo zonder kennismakingsseminar op de Leergang. Dat is 3 x 3 dagen, te beginnen in januari. 

Maar of ik nu wel of niet kom: geld wil ze natuurlijk wel zien.

Geen opmerkingen: