donderdag 28 oktober 2010

Geluk met Bode

'O! Mag ik de foto op mijn blog plaatsen? O! Stuur hem mij. Please? Please?'

Een paar weken geleden bleek Roro7 ineens in ondertrouw te zijn. En wel te Loppersum, de geboorteplaats van Mutti of all places. Het was de dag van het faillissement ofzo. Terwijl alle werkomstandigheden instortten was Roro7 domweg gelukkig te Loppersum. Dat gaat al weken door. Eigenlijk is het al jaren zo. Ze reizen elke weekend op en meer tussen Amsterdam en het hoge Noorden alsof het niets kost. En gelukkig!

Afgelopen maandag hebben ze elkaar te Loppersum het jawoord gegeven. Vinnie, Woud en ik krijgen taart (van Holtkamp) en verhalen. We vinden het alweer ontzettend leuk dat de gelieven hun Chinese jassen aan hebben gehadden die we een jaar geleden voor het Gala gekocht hebben.

Het was heel, heel mooi geweest. Twee gelieven, en als getuigen een zus en een vriendin. Het tafereel werd vervolmaakt door een Groningse PvdA-ambtenares die ook graag gelijkgeslachtelijke stellen in de echt verbindt, en de Groningse Bode, die heel hees was en dus zijn commentaar op het geluk in stemloos Gronings gaf. RoRo7 kan hem heel goed nadoen.

Geen opmerkingen: