dinsdag 16 november 2010

Businessdepusiness

Tijdens de herfstvakantie is er van alles gebeurd. Diverse dingen zijn geklaard (zo heeft het UWV het septembersalaris overgemaakt en ligt er een nieuw contract is de bus), maar er is ook van alles ònklaar gemaakt.  Zo ligt nu de hele communicatie overhoop. De e-mailadressen zijn veranderd, ik ben nu lucietheodora at businessdepusiness punt com.

De mail werkt überhaupt niet goed, en het allerergste: mijn iPhone is afgesloten. Er komt een nieuw nummer, en een nieuwe sim-kaart, maar men is overgestapt van T-Mobile naar Vodaphone, dus dat levert weer nieuwe vraagstukken op. Intussen ben ik geheel onbereikbaar geworden. Wel werken de werktelefoon, de huistelefoon  alsmede de privémail nog steeds, dus eigenlijk valt het best mee.

Maar zich met deze dingen te verzoenen is dan weer een heel proces. Een spirituele zoektocht. Bobby vindt nog steeds dat ik een dagboek moet bijhouden. Maar in het nieuwe arbeidscontract staan veel alinea's over Geheimhouding. Op straffe van. Moet ik nog eens goed gaan lezen.

Tijdens mijn afwezigheid is er ook een optimistische foto gemaakt. Zucht. Waren we nog maar aan de Moezel!

Geen opmerkingen: