donderdag 14 juli 2011

Groepsportret

Vinnie en ik doen een RondeTafel te Noordwijk, waar het stormt en regent. We hebben laatst zo'n leuke avond gehad met vijf boekhandelaarsters uit Rotterdam, Noordwijk, Maastricht, Katwijk, Amsterdam, dat moet tot iets moois leiden in ons blad. Van tevoren zijn we wel een beetje giechelig, want met deze types belooft het een chaotische avond te worden.  Dat is dan ook zo.

De avond begint bij boekhandel Van der Meer in Noordwijk,  onder de vuurtoren, omdat die eigenares verkozen is tot Boekverkoper van het Jaar 2011. Zij is de tweede van rechts op beide foto's. De Boekverkoper van het Jaar 2010 is er ook bij, zij is van De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam Bos & Lommer. Zij staat op beide foto's helemaal rechts.

Hoe dan ook. De rolverdeling is als volgt: ik probeer het gesprek te leiden, voor zover mogelijk, en Vinnie maakt de aantekeningen. maar hij lacht steeds: 'Ik maak dan wel de aantekeningen,  maar Lucie Theodora moet het stuk schrijven.'  Dat is van later zorg. Het is wel een geweldige avond.

Hani501 maakt de foto's. Zij kan niet kiezen, zie ik op haar blog. Dat snap ik wel. Misschien kunt zich iets bij het RondeTafelGesprek voorstellen.

Geen opmerkingen: