donderdag 26 maart 2009

Hani501 & The Chuckies

Zodra ik kan ga ik op kraamvisite bij Hani501 & The Chuckies. Want het is toch een groot gemis dat zij niet zelf met ze op de foto staat. Daar moet ik wat aan doen. Dus we hebben even een serie geschoten. Zo'n dertig foto's minstens. Ben zeer benieuwd met welke Hani501 zelf zo op haar blog komt.

Beide the Chuckies zijn allerschattigst, maar als ze in je benen klimmen - en dat doen ze de hele tijd - dan doet dat wel erg zéér. Verder zijn ze bijzonder zacht en warm en hartelijk en stout. Ze snorren luid en zijn voortdurend communicabel. Mij wordt het na een half uur al te veel, maar gelukkig klauteren ze op enig moment weer in hun klimpaal.

Dan is een Vespa (nog uit logeren) wel heel iets anders. Vespa is een poes die veel mediteert en het liefst naar de muur toe. Zij past geloof ik heel goed bij mijn staat van zijn in de weekends en de avonduren. Chick & Chucky zijn al om half zes wakker en dan gaan zij jagen. Vespa duwt af en toe 's morgens vroeg tamelijk opdringerig een koud voetzooltje op je wang. Dan wil zij eten. Dat is dan wel een gedoe, twee trappen, af, maar daarna ben je er wel van af.

Hannies eigen keus

Geen opmerkingen: