maandag 16 maart 2009

Kijk ik ernaar of zit ik erin?

Na het ouderwets telefoneren ga ik voor het slapen gaan toch weer even op Twitter kijken, om te kijken wie wie nu weer Goedemorgen en Goedenacht heeft gewenst. Ik lees toch maar weer dat Joost Lagendijk - GroenLinks-Europarlementariër, maar ooit mijn Baas - naar de begrafenis van een ex-zwager is geweest en dat zijn zus mooi en moedig sprak.

En Zwager heeft een link naar Twitter gestuurd naar een artikel over de functie van Twitter voor de Journalistiek. Overigens zie ik dat hij onze Werk-Twitter niet meer volgt. Kan ik wel begrijpen, maar ben natuurlijk toch een héél klein beetje beledigd.

Vrijdag a.s. gaan we bij Zwager lunchen, en wel à Paris. De laatste keer dat hij en ik elkaar uitgebreid spraken hadden we het langdurig over de functie van bloggen voor de journalistiek. Hij kende voorbeelden van journalisten die zich dóódblogden. Als ik het mij goed herinner. Nu zal het waarschijnlijk gaan over Twitteren en de journalistiek. Zouden er al mensen zijn die zich doodtwitteren?

Francisco van Jole die de hele dag door Twittert stuurt onder meer een link naar deze foto met de tekst: Kijk ik ernaar of zit ik erin? Mooimooimooi.

Geen opmerkingen: