dinsdag 30 december 2008

Feestprogramma

En dan staan er nog meer feestelijkheden op stapel. Wij hebben in de familie na de jaarlijjkse december-stress ook nog januari-stress. Want begin januari is de Oude Moeder jarig en dan doen we onze jaarlijkse familiedag. Vier generaties zijn er al. Héél trouwe lezertjes herinneren zich wellicht dat Broerlief en ik ons vorig jaar ook al uittentreure met het feestprogramma bezighielden. Toen werd het Emmen on Ice.

Nu brachten bevriende Emmenaren de optie spelletjes in uitspanning Onder De Hoge Dennen te Witteveen bij Beilen in. Want in Emmen is begin januari werkelijk niets te doen dan bowlen of een lege dierentuin. Beide programmaonderdelen waren uitgeprobeerd, in de reprise geweest en niet voorherhaling vatbaar. Ik was wel vóór Onder De Hoge Dennen (foto), want o zo lelijk, maar Broerlief vond het echt niets. Kijk nou hoe lelijk. Na, und?

Nu wijzen alle pijlen in de richting van Uitspanning Bussemaker te Exloo. Op de zolder, die Café de Verdieping heet. Dat ziet er toch óók niet uit op zo'n zolder, zei ik medewerkzaam. Maar het is niet goed gefotografeerd, het heeft wel degelijk ramen, en uitzicht op de parkeerplaats, aldus heeft de uitbater me verzekerd, herhaalde Broerlief enige malen. Uitzicht op een parkeerplaats, is dat een aanbeveling, vroeg ik nog. Om ervan af te zijn zegde ik toe mij 100% te zullen inzetten, want ik heb een duit extra januari-stress. Ik moest naar Zwolle voor sneeuwdecoratie.

Geen opmerkingen: